Comfort installaties

ATI elektro techniek is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten. Onze electriciens zijn vakmensen die u een goede service en kwaliteit bieden.

Bij het bouwen of verbouwen van uw woning is het belangrijk om goed na te denken over uw elektra; wat wilt u waar hebben en gebruiken. Een goed aangelegde installatie is belangrijk voor uw woongenot. Onze electriciens hebben een zeer uitgebreide, goede kennis over de nieuwste en geavanceerde installaties. Zij weten als geen ander wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van domotica, verlichting, brand- en inbraakbeveiliging. Ook kunnen zij samen met u bekijken wat de beste plaatsen zijn voor stopcontacten, telefoonaansluitingen, cai, e.d.
Domotica voor particulieren

Domotica, slim wonen, is de toekomst. Het integreren van technologie en diensten om zo een betere kwaliteit van leven en wonen te bewerkstelligen. Het draait hierbij niet alleen om techniek en bediening in de woning, maar ook om dienstverlening naar de woning. Het kan werkende mensen veel tijd en senioren veel energie besparen. Dus langer zelfstandig blijven wonen door verhoogde passieve veiligheid en schakelcomfort.

Lichtaansluitingen in het midden van de kamer stamt uit de jaren veertig. Het standaard aantal van 4 stopcontacten in de keuken is tegenwoordig lang niet meer genoeg en kan tot gevaarlijke situaties leiden (verlengsnoeren). De electriciens van ATI elektro techniek kunnen voor u de bedrading in de keuken en in huis prima, vakkundig installeren.

Specifieke diensten die wij voor u kunnen installeren:

Wouwseweg 48
4703 BR te Roosendaal
Tel. 0165 - 39 33 38
info@ati-bv.nl

insta fb twit